Recomanda si prietenilor

El si Ea

Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care va punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului www.dindragoste.net.

Respectarea termenilor si conditiilor impuse de site-ul www.dindragoste.net este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie.

Drepturile de autor:

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de dindragoste.net. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral fara permisiunea anterioara a propietarului.

Continutul mesajelor postate de utilizatori:

Prin mesajele postate de catre utilizatori intelegem toate mesajele care sunt adaugate de utilizatori pe site.
In cazul adaugarii de noi mesaje, administratorii site-ului dindragoste.net isi iau libertatea de a aproba ce mesaje doresc. Utilizatorul care introduce mesajul este responsabil pentru mesajul introdus. In cazul introducerii de mesaje de pe alte site-uri, utilizatorul care a introdus este responsabil pentru copierea acelui mesaj. Mesajele introduse pot sa fie corectate si modificate dupa placul administratorului. Continutul mesajelor poate fi alterat doar cu scopul unor corecturi gramaticale, inlaturarea partilor vulgare, obscene etc. Mesajele ce nu se potrivesc categoriei introduse, sunt respinse.

Dindragoste.net va pretinde un drept de proprietate asupra mesajelor adaugate de catre utilizatori. Adaugand aceste mesaje, sunteti de acord sa acordati http://www.dindragoste.net permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca.

Dispozitii Finale:

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:
– termenii si conditiile acestui Acord;
– aspectul, optiunile, facilitatile site-ului.

Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail.

Continuarea utilizarii site-ului de catre utilizatorii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

Daca aveti intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati prin e-mail, pe adresa: contact@dindragoste.net.