Sms Amuzante. Sms-uri Amuzante.


Colectie de sms-uri amuzante. Cele mai amuzante sms-uri si mesaje amuzante pentru prietenii tai. Zeci sms-uri amuzate.


Un pui de maimuta o intreaba pe mama lui. Mama, de ce suntem noi asa de urati? Stai linistit, dragul mamei, tu sa-l vezi pe cel care citeste mesajul.

Creatza geo


Sti care-i culmea culmilor? Сulmea ca o mai stii si pe asta.

Cristi


Stii…? Acum s-a depistat un virus nou sub denumirea de “DRAGOSTE”, se pare ca m-am inbolnavit… iar tu ai grija cu simptomele pentru ca m-am infectat de la tine…

George


Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele drăguţe şi frumoase. Evident, l-am trimis la un număr greşit. Ne pare foarte rău pentru deranj.

George


Optimistul este persoana care e sigura, ca daca ungi o tartina pe ambele parti, aceasta va pluti in aer. Pesimistul este convins ca dupa ce cade, tartina va sari in sus, si va cadea iarasi, numai ca de data aceasta, pe partea cealalta. :)


Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.M-am trezit LUNI si m-am gandit MARTI sa ma duc MIERCURI la scoala da cand am vazut JOI ca vine VINERI mi-am zis:ce naiba sa caut SAMBATA la scoala cand DUMINICA e zi libera?!?!


Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie materiala exceptionala, pozitie sociala inalta, masina, doua vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.


Picioarele tale sunt obosite? Toata ziua ai alergat prin mintea mea!


Vrei sa afli ceva interesant? Trimite urmatorul sms la numarul sotiei: “Eu stiu totul!!! Cum ai putut???”
Pagina 1 din 212

Recomanda si prietenilor

El si Ea