Mesaje de Paste


Colectie de mesaje de Paste. Citeste cele mai frumoase mesaje de Paste. Zeci de mesaje pentru Paste. Colectie de mesaje pentru Paste.


Dragul meu iubit,

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.
Odata cu Invierea Domnului, am primit cel mai frumos dar de la viata: pe tine! A trecut ceva timp de atunci, dar in sufletul meu dainuie o vesnica primavara. In zile sfinte se nasc minuni si stiu ca fericirea noastra va dura.
As vrea sa petrecem Pastele impreuna; desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand pentru a putea sarbatorii impreuna Sfintele Pasti. Distanta ne poate tine departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez ca bucuria Invierii Domnului sa iti aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi imbogatite de aroma bucatelor tradiţionale si parfumul florilor de primavara si al tau!
Anul acesta, iepurasul a fost mai putin incarcat cu bunatati pentru tine, un copilas mic, cuminte si frumos, insa tot ce ti-a daruit a facut-o cu suflet!
Iubirea mea, sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii .
Paste Fericit!
Te iubesc mult!

A ta prietena (si iepurasul)…
Alina!

Alina+Florin=Love 4 Ever


Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul sa v-aduca pe-nserat Paste bun si luminat! Sarbatori fericite!


Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurie, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat!


Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta in suflet!! Hristos a Inviat!!

simona


Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

cipi


Anul asta, iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa-ti dea si plicul cu cei 100 de pupici de la mine. PASTE FERICIT!Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!


Invierea Mantuitorului sa va umple casa de pace, iar inima de bunatate si liniste! Sfintele Pasti sa va aduca sanatate, iar lumina Invierii sa va fie mangaiere. Hristos a Inviat!

ade


Iepurasul mustacios e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

birle


Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

ovidiubirle
Pagina 1 din 212

Recomanda si prietenilor

El si Ea