Mesaje de Noapte Buna


Colectie de mesaje de Noapte Buna. Citeste cele mai frumoase mesaje si sms-uri de Noapte Buna. Zeci de mesaje de Noapte Buna.


Noapte buna, somn usor, ingerasii te-nconjor, de la luna noapte buna iar de la micuta stea un sarut din partea mea.
TE pup si te iubesc, iubirea mea!

Alina+Florin=Love 4 Ever


Noapte buna,iubire! Maine ne revedem din nou si sunt foarte fericita!
Te pup si te iubesc mult mult mult mult mult mult de tot numai pe tine iubitul meu cu chip de ingeras!

Alina+Florin=Love 4 Ever


Esti razele de soare ce bat in fiecare dimineata la geamul meu… esti ingerul meu frumos, in fiecare noapte ce imi pazesti visele… esti o parte din inima mea… ce arde adanc in ea… esti ultima suflare a sufletului meu… esti o parte din corpul meu… pentru mine tu esti viata mea… tu ma faci sa traiesc. Somnic usor pisicu meu mumos :*:*:*

andreea si Florin


Majoritatea oamenilor inchid ochii pentru ca vor sa doarma… Eu ii inchid pentru ca vreau sa te vad! Noapte buna!


As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.


Noapte buna ingeras sa dormi intre fluturasi, sa visezi vise frumoase… si-am sa vin in vis la tine sa iti dau pupuri de la mine ca sa dormi ingeras mai bine. Daca voi veni in vis, sa nu te sperii ca te-am cuprins, eu te voi saruta si iti voi spune soapta mea…TE IUBESC DRAGOSTEA Mea!

iuridobriiCand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu trimis spre tine pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand. Somn usor, ingeras.


Da-mi Doamne aripi sa zbor… La Gurita Mea in dormitor… :x … Sa-i sarut gurita dulce… :*:* …:)..Ca sa poata sa se culce!

Ionii


Noapte buna somn usor, sa visezi un dracusor cu cornite si codita, sa te sarute pe gurita, dracusorul sunt chiar eu si te voi iubi mereu!! Noapte buna, my dear!!

dudu'd


Pe valul mari si al durerii te voi astepta mereu cu un vis de aur, si smaralde iti voi pune in par ca tu esti tot ce-mi doresc, fara tine as muri (te iubesc). Te voi astepta mereu, ingerasul meu. Somn usor… lacrimi imi curg de dor, dar ce sa fac… nu ma uita, noapte buna.:x

Hanna
Pagina 1 din 512345

Recomanda si prietenilor

El si Ea