Mesaje de La multi ani


Colectie de mesaje de La multi ani. Citeste cele mai frumoase mesaje de La multi ani. Zeci de mesaje de La multi ani pentru zile de nastere.


Un cer albastru fara nori
In calea ta sa fie,
Sa ai in veata numai flori,
Noroc si bucurie! La multi ani!

Alexandra


La multi ani, scumpa mea !
O sa continui sa te iubesc in fiecare zi ca si cum ar fi ultimele clipe petrecute impreuna.

Florin+Alina= Love 4 Ever


Unii oameni fac lumea mai frumoasa doar pentru ca fac parte din ea. La Multi Ani!


Viata ta sa fie precum tangoul: uneori lent, alteori vijelios, dar mereu pasional! La Multi Ani!


Sa cresti mare si cuminte, multi ani de acum inainte, sa ai multa fericire sanatate si iubire!


Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!O zi de nastere este prima din cele 365 de zile ale unei calatorii de un an, in jurul soarelui. Calatorie fericita!


Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa-ti ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor- incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere – un pas inainte, iar fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!!!!!!!

cristinel


Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala, asa ca traieste-o la maxim! La multi ani!

lacra


In aceasta zi minunata, banii sa fie la ordinea zilei, bautura sa curga in rauri, lautarii sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatate si fericire, La Multi Ani si multa iubire!!
Pagina 1 din 512345

Recomanda si prietenilor

El si Ea