Mesaje de Dragoste


Colectie de mesaje de dragoste pentru el si ea. Colectie impresionanta de mesaje pentru iubitul sau iubita ta. Colectie de mesaje de iubire si sms-uri de dragoste.


In visele mele esti a mea, iar in viata mea esti un vis!

Andrei


In viata mea sunt multi oameni, dar in inima mea esti numai tu!

Bela


Iubirea mea esti tu,
Te iubesc ca un nebun,
Te iubesc dragostea mea,
Tu esti inima mea,
Si te ador la nebunie,
Te iubesc a mea sotie! :)

Sam


M-am uitat la o floare si m-am gandit ca este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata, inainte de a te intalni.

Ioana


Vreau sa mi se indeplineasca visele, pentru ca in visele mele suntem mereu impreuna!

Alex


Aprinde in camara sufletului meu flacara iubirii tale sa nu mai vad decat frumusetea chipului tau, a ochilor tai, a buzelor tale, sa ma topesc la gandul ca esti cea care imi incalzesti sufletu si inima cu dragostea ta. Esti un cer senin pentru mine si nici un nor nu ar putea rezista in noianul dragostei ce este aprinsa intre noi. Te iubesc, si poate e putin zis, dar sa stii ca dragostea ce ti-o port in suflet nu poate fi pusa doar intr-un “Te iubesc!” (heart)

CornelDin flori frumoase de ciresi
Eu imi doresc ca tu sa iesi
Sa te sarut, sa te ating
Mereu in brate sa te tin.

Alina+Florin=Love 4 Ever


Tu iubire..
Esti si vei fi..

Inima mea…
Unde vei…
Bate neincetat…
Exprimand mereu…
Sentimente profunde…
Care ma implinesc…

>>> acum, iubire, citeste doar literele mari.. muahh :*

Te iubesc Georgiana !


Aceste randuri sunt pentru tine, probabil ca nu o sa le citesti niciodata, nu vei sti niciodata ca mi-ai frant inima in mii si mii de bucati, mi-e dor de tine mai mult si mai mult. Nu stiu daca sa multumesc lui D-zeu pentru clipele petrecute impreuna sau sa blestem ziua in care m-am indragostit de tine, esti cel mai frumos vis al meu dar in acelasi timp si cel mai urat cosmar. Esti barbatul care mereu o sa aiba un loc in inima mea, esti ceva ce pana sa te cunosc nu am crezut ca exista, esti MAREA IUBIRE. Inca te mai iubesc asa cum nu am crezut ca e omeneste posibil si o sa te pastrez in fiecare dintre miile de bucati ale inimii mele. Te voi iubi mereu, ingerul meu

dana


Te iubesc, Ionut… tu esti cel mai frumos lucru din viata mea. Tu esti ingerasul meu, sufletul meu… muahhh! Te iubesc si abia astept sa te vad din nou… te ador, puiule

lorycyka ta ionut
Pagina 1 din 2312345Ultima »

Recomanda si prietenilor

El si Ea