Mesaje de Craciun. Mesaje pentru Craciun


Colectie de mesaje de Craciun. Citeste cele mai frumoase mesaje pentru Craciun. Zeci de mesaje si sms-uri pentru Craciun. Colectie de mesaje pentru Craciun.


Steaua Craciunului sa iti lumineze viata si fie ca sarbatoarea magica a Nasterii Domnului sa iti aduca sanatate, fericire, implinire, succese, iubire si numai bucurii!
Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Alina+Florin=Love 4 Ever


Draga iubi,
Fiindca ai fost cuminte, Mosul nu te va ocoli nici anul acesta. Iti va aduce in dar, maine, foarte foarte multe dulciuri asa cum iti plac tie si o felicitare scrisa cu tot sufletul pentru tine, sufletelul meu!
Pentru ca iti doresc sa ai un Craciun minunat, plin de bucurii si impliniri!

Alina+Florin=Love 4 Ever


Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE! Un 2013 minunat!


Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!


Frumusetea ierni cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!


Mos Craciun din zare vine,
Ocolind munti si coline
Si-ntr-o mana va aduce,
Tot ce-n lume e mai dulce:
Implinire, iubire si un an plin de fericire.
Iar in cealalta va aduce in casa,
Sanatate si pace sufleteasca…
Craciun fericit!

AlexandraOdata cu venirea sarbatorilor de iarna, cu multa bucurie in suflet ii cer lui Dumnezeu sa-ti implineasca toate visele, sa ai parte numai si numai de bucurii, sa-ti domneasca linistea in suflet, sa fii alaturi de cei dragi si sa-i ajuti pe cei care au nevoie de tine.
Acest mesaj este pentru tine prietene, iti multumesc ca ai fost alaturi de mine cand am avut nevoie de tine si nu uita ca Dumnezeu vede tot si rasplateste.

vlad


Mos Craciun cu paru cret,
S-a ascuns intr-un cotet
Ca i s-a urcat la cap
Criza cea de neuitat.
Astfel ca-ti urez sa ai
Bucurie si malai,
Sanatate, La Multi fani,
Un butoi de vin cum n-ai
Si tovarasi sa petreci,
Pana nu te mai ridici!
Craciun Fericit!

Madalina


Sarbatoarea nasterii Domnului sa va umple sufletul de speranta, bucurie si optimism, iar viata sa va fie binecuvantata de taina stelei care a rasarit. Craciun fericit!


Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate Mosul sa duca, bucurie – cat pot spiridusii sa care, si multa dragoste – cat pot renii sa zboare!
Pagina 1 din 512345

Recomanda si prietenilor

El si Ea