Mesaje de 8 Martie. Mesaje 8 Martie.


Colectie de mesaje de 8 martie pentru Ziua Femeilor. Citeste cele mai frumoase sms-uri de 8 Martie. Zeci de mesaje pentru Ziua Femeilor. Colectie mesaje si sms-uri pentru 8 Martie.


La multi ani de ziua ta, floare a frumusetii!


Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata luma la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!


In aceasta dimineata insorita
Iti doresc sa fii iubita
Si bunul Dumnezeu sa-ti dea
Tot ce vrea inimioara ta.
Sa ai bani, sa ai masina
Sa ai vila cu piscina
Toti sa te pretuiasca
Ca esti minune cereasca
Eu asta iti doresc
Si mai jos ma iscalesc
Marius.

moga


Pe aripi de primavara 8 Martie lin coboara si in a lui privire va aduce mult noroc si fericire!

lacra


Fiecare apus de soare sa-ti aduca o dorinta, iar fiecare rasarit sa ti-o implineasca.


Sa-ti fie sufletul senin si inima curata, precum e cerul cristalin cand noaptea-i instelata, sa-ti fie fiecare ceas iubire si cantare, sa ai la fiecare pas o binecuvantare…Sigur nu sunt cel mai simpatic barbat din lume, si nici cel mai destept, si nici cel mai bogat, dar sigur sunt cel mai norocos.


Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatos! Te iubesc!


Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.


Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale!
Pagina 1 din 212

Recomanda si prietenilor

El si Ea